Menu

mieren van escher

nederlandse vlag vlag groot britannie
nederlands english

Foto Gallerij

pagina 4

altijd op vakantie
Altijd op vakantie - tweeluik
Deze quiltjes heb ik gemaakt als vervanging voor de lelijke gordijnen in onze nieuwe caravan. Er zijn vakantie lapjes voor gebruikt die geruild zijn met verschillende mensen.
Afm.: 30 x 67 cm, gem.: mei 2007
medaillon
Medaillon
Afgelopen jaar hebben we bij de Houten Klosjes een medaillonquilt als groepsopdracht gemaakt. Begonnen is met een blok van 20x20 cm naar eigen keuze, daarna zijn er verschillende randen omheen gezet. Deze quilt is machinaal en handmatig gemaakt.
Afm.: . x . cm, gem.: juni 2007
Dag Opa van Vincent, Janne en Imme
Dag Opa van Vincent, Janne en Imme
Ter herinnering aan Bert van de Pas, 27 mei 2007
Afm.: . x . cm, gem.: juni 2007
geel tasje
Geel Tasje
Mijn dochter heeft sinds kort een beugel. Dit tasje is gemaakt om haar beugel-bakje makkelijk mee te kunnen nemen. Crazy patchwork, meteen gequilt.
Afm.: 13 x 15 cm, gem.: juni 2007
dolfijn
Dolfijn
Afgelopen september zijn wij met 4 dames bij Ans Schipper geweest voor een workshop in versnijden van panels en het verzinnen van een rand om dit versneden blok. De top van de quilt is af en ook voor de afwerkrand heb ik de stukjes stof aan elkaar genaaid, zodat deze een in kleur overeenkomen met de quilt en deze ziet er spectaculair uit, ben er erg tevreden over
Afm.: 108 x 73 cm, gem.: september 2007
vakanie 2007
Vakantie 2007
Deze quilt heb ik als blank canvas meegenomen op vakantie. Het past net zoals altijd op vakantie als een gordijn in de caravan. Tijdens de vakantie heb ik gevonden voorwerpen toegevoegd. Bij thuiskomst zijn er een aantal foto's op stof geprint en geappliceerd op de quilt. Als finishing touch de dorpen waar de logeerden en de rivieren die we tegen kwamen.
Afm.: 108 x 73 cm, gem.: september 2007
rode bloem
Rode bloem
Door het werken aan het lapjesfeest had ik het idee om een borduurpatroontje om te zetten in een quiltje. Dit is het resultaat. borduurtje
Afm.: .. x .. cm, gem.: oktober 2007
feestquilt
Feest Quilt
Deze quilt is een herinnering aan het 40 jarig huwelijks feest van mijn ouders op 26 april 2008. Aan alle gasten is een handtekening gevraagd. Verder heb ik de trouwfoto en de uitnodiging voor het feet gebruikt. Alles is opgehangen aan het centrale thema: kraanvogels.
Afm.: .. x .. cm, gem.: mei 2008
thomas
Thomas
Thomas wilde natuurlijk net als zijn broer en zus een heerlijke quilt om onder weg te kruipen. Helaas was de alfabet stof op, dus op zoek naar nieuwe ideen. Gelukkig wist Thomas die wel: Treinen. natuurlijk heeft Thomas de stoomlocomotief een mooie plek. Daarnaast heb ik een kussen gemaakt van de restjes.
Afm.: .. x .. cm, gem.: juni 2008welterusten