Menu

mieren van escher

nederlandse vlag vlag groot britannie
nederlands english

Foto Gallerij

pagina 3

de zwarte rozentuin, 2 keer
De Zwarte Rozentuin
Deze quiltjes heb ik gemaakt naar aanleding van mijn anders passie, het spel The Sims Online. Een quilt hangt er bij mijn pixel-vriend Maitlin Black in Canada (boven) en de ander bij mij (pixel-meisje Roosje).
roosje en maitlin
Afm.: 43 x 43 cm, gem.: oktober 2004
mad fairy daisy
Mad Fairy Daisy
Deze quilt heb ik gemaakt na een workshop crazy patchwork. De stofjes zijn eerst op een luierinlegger genaaid, daarna versierd met machinaal stikwerk, op maat geknipt en geapliceerd op de ondergrondstof, als laatste is de top gequild en versierd met kralen en pailletten
Afm.: 61 x 61 cm, gem.: december 2004
de kat van ome willem
De kat van Ome Willem
Dit quiltje is gemaakt van de vakantielapjes 2003, geruild tijdens de cursus bij de bergeend. De achterkant van de quilt is gekocht in Londen. Het quiltwerk is gedaan onderweg naar Praag.
Afm.: 52 x 52 cm, gem.: mei 2005
chain
Chain
Een kussentje voor mijn ouders. weer een patroontje dat ik moet uitproberen.
Afm.: . x . cm, gem.: ..
bloempje
Bloempje
Oefening in nepbloemen verwerken onder tule.
Afm.: . x . cm, gem.: september 2005
rozen in mijn tuin
Rozen in mijn tuin
De quilt die als gordijn diende in de schuur was aan vervanging toe. En aangezien de kleur van het houtwerk ondertussen blauw is, is deze quilt daaraan aangepast.
Afm.: 85 x 57 cm, gem.: oktober 2005
lapjesfeest 1
Lapjesfeest 1
Op een beurs ben ik gezwicht voor een stapeltje lapjes van 5 x 5 cm, daarvan heb ik deze quilt gemaakt. Ik heb gewerkt met de engelse methode, lapjes naaien om een stukje papier en dan de blokjes aan elkaar zetten met de hand. En daarna machinaal gequilt.
Afm.: 37 x 37 cm, gem.: november 2005
lapjesfeest 2
Lapjesfeest 2
Het werken met de kleine vierkantjes ging zo lekker .... dat ik een project ben begonnen om al mijn restjes te verwerken in lapjesfeest projecten. Dit is het eerste kussentje van restjes. machinaal gequilt.
Afm.: 37 x 37 cm, gem.: februari 2006
rondje om de kerk
Rondje om de kerk
Aan deze quilt ben ik een aantal jaar bezig geweest. Gemaakt met de quilt-as-you-go methode, d.w.z. dat elk blok afzonderlijk is gequilt en dat daarna de quilt in elkaar is gezet. Deze quilt heeft gehangen op de algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde in 2006.
Afm.: . x . cm, gem.: maart 2006
mad quilters jacket
Mad Quilters Jacket
Soms moet je gewoon iets doen met alle lapjes met fournituren erop ... dit is het geworden.
Gem.: oktober 2006